Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: در هشدار نارنجی رنگ سازمان هواشناسی آمده است که افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا طی روز جمعه (۱۲ دی) در استان‌های تهران، کرج و قم و طی روز شنبه (۱۳ دی) در استان‌های تهران، کرج، قم و مشهد دور از انتظار نیست.

به گزارش ایسنا، بر اساس این هشدار طی روز یکشبنه (۱۴ دی) آلودگی هوا در استان‌های تهران، کرج، قم و مشهد ادامه دارد و طی روز دوشنبه (۱۵ دی ماه) در استان‌های اصفهان و مشهد با انباشت آلاینده‌ها مواجه خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سازمان هواشناسی هشدار داده است که طی روز سه‌شنبه (۱۶ دی ماه) آلودگی هوا در استان‌های تهران کرج و قم دور از انتظار نیست همچنین آلودگی طی روز چهارشنبه (۱۷ دی) علاوه بر این سه استان به اراک، اصفهان و تبریز نیز می‌رسد.

بر این اساس طی روز پنجشنبه (۱۸ دی) هوای هفت کلانشهر - تهران، کرج، قم، اراک، اصفهان، تبریز و مشهد - آلوده خواهد بود.

سازمان هواشناسی هشدار داده است که پتانسیل افزایش غلظت آلاینده‌ها به شرایط ناسالم برای تمامی گروه‌های سنی وجود دارد همچنین پیش‌بینی می‌شود که کیفیت هوا در مناطق پرتردد و در اطراف صنایع آلاینده درون شهری به شرایط بسیار ناسالم برسد. از این‌رو توصیه می‌شود که تردد خودرو‌ها کاهش یابد و فعالیت واحد‌های صنعتی کنترل شود.

تاکید به عدم تردد غیرضروری برای تمام افراد و اجتناب از فعالیت فیزیکی و ورزشی در فضای باز از توصیه‌های دیگر سازمان هواشناسی است.

سازمان هواشناسی همچنین با صدور هشداری زرد رنگ از پایداری جو و سکون هوا در برخی مناطق کشور طی هفته آینده خبر داده است.

بر اساس این هشدار امروز (۱۲ دی) کیفیت هوا در تبریز، قزوین، اراک، اصفهان و مشهد آلوده خواهد بود و طی فردا نیز آلودگی در تبریز، قزوین، اصفهان و اراک ادامه دارد.

سازمان هواشناسی در ادامه هشدار زرد رنگ خود تاکید کرده است که طی روز یک‌شنبه (۱۴ دی) کیفیت هوا در تبریز، قزوین، اراک و اصفهان نامطلوب خواهد بود و کیفیت هوا طی روز دوشنبه (۱۵ دی) نیز در تبریز، قزوین، کرج، تهران، اراک و قم همچنان آلوده پیش‌بینی می‌شود.

آلودگی هوا طی روز سه‌شنبه (۱۶ دی) در تبریز، قزوین، اراک و اصفهان و طی روز چهارشنبه و پنجشنبه (۱۷ و ۱۸ دی) در قزوین ماندگار است.

سازمان هواشناسی هشدار داده است که پتانسیل رشد شاخص کیفیت هوا تا شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس و درصورت عدم کاهش منابع آلاینده (ثابت و متحرک)، امکان رشد شاخص تا شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها وجود دارد. از این‌رو تمامی افراد - به‌ویژه سالمندان، کودکان و افراد با سابقه بیماری و ریوی - از تردد‌های غیرضروری خودداری کنند در فعالیت فیزیکی و ورزشی در فضای باز نیز احتیاط شود.

خلیج فارس، دریای عمان، تنگه هرمز و دریای خزر طوفانی می‌شود
بر اساس این گزارش سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار دیگری از افزایش ارتفاع موج و طوفانی شدن خلیج فارس، دریای عمان، تنگه هرمز و دریای خزر طی روز‌های شنبه (۱۳ دی) تا سه‌شنبه (۱۶ دی) خبر داده است.

بر اساس این هشدار زرد رنگ فردا (۱۳ دی) نواحی مرکزی خلیج فارس و دریای عمان، طی روز یکشنبه (۱۴ دی) خلیج فارس و دریای عمان و طی روز دوشنبه (۱۵ دی) شرق خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج و طوفانی خواهد بود.

این شرایط طی روز سه‌شنبه (۱۶ دی) در شرق خلیج فارس و تنگه هرمز دور از انتظار نیست.

سازمان هواشناسی هشدار داده است که احتمال غرق شدن قایق‌های کوچک، آسیب دیدن شناور‌های سبک، پاره شدن تور‌های صیادی، اختلال در فعالیت‌های دریایی در ساحل و فعالیت‌های فراساحل وجود دارد.

محدودیت در تردد با شناور‌های سبک، نیمه سنگین و تفریحی و فعالیت شیلاتی، اتخاذ تمهیدات لازم توسط کلیه فعالان در پشتیبانی صنایع دریایی به‌ویژه فراساحل و احتیاط در تفریحات آبی از توصیه‌های سازمان هواشناسی است.

در ادامه هشدار دریایی هواشناسی آمده است که از اواخر وقت روز یکشنبه (۱۴ دی) تا روز دوشنبه (۱۵ دی) غرب دریای خزر مواج است و ارتفاع موج به حدود یک متر خواهد رسید. از این‌رو احتمال غرق شدن قایق‌های کوچک، آسیب دیدن شناور‌های سبک، پاره شدن تور‌های صیادی و اختلال در فعالیت‌های های دریایی در ساحل و فعالیت‌های فراساحل وجود دارد.

سازمان هواشناسی توصیه کرده است که در تردد با شناور‌های سبک، نیمه سنگین، تفریحی و فعالیت شیلاتی محدودیت ایجاد شود و تمهیدات لازم توسط کلیه فعالان در پشتیبانی صنایع دریایی به‌ویژه فراساحل اتخاذ و در تفریحات آبی نیز احتیاط شود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: سازمان هواشناسی خلیج فارس دریای عمان تنگه هرمز دریای خزر صراط سازمان هواشناسی هشدار داده استان های تهران شناور های سبک خلیج فارس بر اساس دریای عمان روز دوشنبه تنگه هرمز کیفیت هوا طی روز سه شنبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۲۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد

 به گزارش تابناک، یک نهاد علمی بین‌المللی توسعه آب‌شیرین‌کن‌ توسط کشورهای عربی تا سال ۲۰۳۰ را عامل شکل‌گیری یک فاجعه زیست‌محیطی در خلیج فارس دانست.

ژورنال علمی Scientific Reports از فعالیت شدید کشور‌های عربی در نمک‌زدایی آب دریا ابراز نگرانی کرده و هشدار داد، رهاسازی شورابه سامانه‌های نمک‌زدایی اثرات مخرب گسترده‌ای بر اکوسیستم‌های دریایی خلیج‌فارس دارد که انسان‌ها نیز از آن در امان نخواهند بود.

شورابه‌ها اشباعِ سامانه‌های نمک‌زدایی از هفتاد سال پیش یکی از مهمترین منابع آلوده‌کننده محیط زیست به حساب می‌آیند.

امارات، عربستان، کویت و قطر ۴ کشوری هستند که تا سال ۲۰۳۰، سالانه ۱۲ میلیارد متر مکعب آب خلیج فارس معادل مصرف کل مصرف آب شرب و صنعت یک سال مردم ایران را نمک‌زدایی کرده و شورابه حاصل را به دریا می‌ریزند.

رهاسازی شورابه به دریا در کنار تغییرات اقلیمی و افزایش تبخیر دو عامل موثر بر شور شدن خلیج فارس و بروز فاجعه زیست محیطی در منطقه هستند.

کارشناس منابع آب صبا شیرودی حجم آب نمک‌زدایی شده در قیاس با خلیج فارس را ناچیز دانسته و معتقد است که خلیج فارس به آب‌های آزاد راه دارد و نسبت شورابه رها شده از سامانه‌های نمک‌زدایی به آب‌های آزاد جهان به حدی است که جای نگرانی وجود نخواهد داشت.

در مقابل، کارشناس زیست دریایی، عظیم رهبری‌فرد می‌گوید که خلیج فارس کم عمق است، دمای آن در ۲۰ سال گذشته بالا رفته و تبخیر افزایش یافته، از طرفی یک درصد افزایش شوری تعادل اکوسیستم را برهم زده و فاجعه در زندگی آبزیان ایجاد می‌کند، کما اینکه در ۲ دهه اخیر زندگی گونه‌هایی از آبزیان را به انقراض برده است.

ایجاد کنوانسیون خلیج فارس با حضور ایران و کشور‌های حوضه خلیج‌فارس ابتکاری است که می‌تواند برنامه نمک‌زدایی از آب دریای کشور‌های این منطقه را کنترل کرده و از بروز فاجعه زیست‌محیطی در خلیج فارس جلوگیری کند.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • هشدار هواشناسی به کشاورزان
  • بارش باران و وزش باد شدید در راه استان فارس
  • وزش باد‌های شدید و مواج شدن دریا در خلیج فارس، ۱۴ اردیبهشت
  • هشدار زرد هواشناسی به این مناطق و استان‌ها
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • هشدار سطح زرد هواشناسی برای فعالیت سامانه بارشی در گیلان
  • باران سیل‌آسا و طوفان در ۲۴ استان | سیل و صاعقه در کمین مردم این مناطق | خطر غرق شدن شناگران و قایق‌ها در سواحل ۲ استان
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۲ استان
  • هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۱۲؛هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی
  • فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد