Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرام روستایی رئیس دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی دانشگاه تبریز، در گفتگو با خبرنگار مهر، از راه اندازی اولین آزمایشگاه آب و هواشناسی کشور در تبریز خبر داد و اظهار داشت: با راه اندازی این آزمایشگاه ماهواره ای، امکان رصد و دریافت تصاویر ماهواره ای به صورت زنده و تحلیل آب و هوایی مقدور شد.

وی با بیان اینکه این ماهواره در بخش های دریافت آنلاین داده ها و تحلیل داده ها فعالیت می کند، ابراز داشت: در داده های ماهواره ای، این امکان وجود دارد که اطلاعات مربوط به وضعیت دریاچه ها، تالاب ها، پیش بینی سیلاب ها و بارندگی های شدید، آتش سوزی و ریزگردها در کل کشور و خاورمیانه دریافت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روستایی تاکید کرد: حجم بالای داده های دریافتی از ماهواره ای، دخیره سازی داده ها را صرفا برای سه روز امکان پذیر می کند.

رئیس دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی دانشگاه تبریز همچنین امکان نمایش تهدید محصولات کشاورزی براثر بلایای طبیعی، شناسایی ارتفاع ابرها در مسیر خطوط هوایی و شناساسیی پتانسیل یخ زدگی در ابرها را از دیگر ویژگی های داده های ماهواره ای سنجش از راه دور برشمرد.

کد خبر 4443252

منبع: مهر

کلیدواژه: آزمایشگاه دانشگاه تبریز ماهواره اربعین ۹۷ اربعین 97 اربعین حسینی مرز مهران گرگان بوشهر مشهد شهرکرد کرمانشاه یاسوج شیراز موکب خطبه های نماز جمعه زائران اربعین بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۶۷۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال پر پرتاب فضایی ایران با ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲ و کوثر

رییس سازمان فضایی ایران گفت: به احتمال بسیار زیاد ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲، ماهواره کوثر و چندین ماهواره تحقیقاتی دیگر را در طول ۱۴۰۳ پرتاب خواهیم کرد. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، حسن سالاریه رئیس سازمان فضایی ایران با اشاره به برنامه‌های فضایی ایران در سال 1403 اظهار کرد: در سال 1403 تعداد زیادی از ماهواره‌های مخابراتی و تحقیقاتی در مقایسه با سال گذشته به فضا پرتاب خواهد شد.

سالاریه تصریح کرد: به احتمال بسیار زیاد ماهواره‌های طلوع 3، ظفر 2، ماهواره کوثر و چندین ماهواره تحقیقاتی دیگر را در طول 1403 پرتاب خواهیم کرد.

رئیس سازمان فضایی ایران از برنامه ایران برای پرتاب بلوک انتقال مداری در سال جاری خبر داد.

وی با اشاره به قرار گرفتن نمونه دوم ماهواره پارس 1 در مسیر پرتاب گفت: نمونه اول ماهواره پارس 1 در مدار قرار گرفته و امروز تست‌های آن در حال انجام است.

ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار

سالاریه گفت: اصلاحاتی برای ماهواره پارس 1 نیاز است که این اصلاحات را به نمونه دوم پارس 1 اعمال خواهیم کرد و این ماهواره در مسیر پرتاب قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • سال پر پرتاب فضایی ایران با ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲ و کوثر
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • لزوم راه‌اندازی خط راه‌آهن جدید ایران و ترکیه از طریق تبریز
  • الزام دریافت شناسه یکتا برای دارندگان پروانه دفاتر پیشخوان
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • تجهیز آزمایشگاه خدمات جامع سلامت روستایی لادیز میرجاوه به دستگاه سل کانتر